duminică, 6 decembrie 2009

Primul post...


Da, foarte greu.... A fost greu să găsesc un template. Am căutat pe Google ca disperatu` pe `enşpe mii de site-uri şi am găsit în sfârşit măgăoaia asta (măcar se potriveşte cu ce o să scriu pe blog, când o să scriu) care îmi face şi câteva probleme. După aceea gândeşte-te la un titlu, la un link... Mă doare şi acum capul...

Deci, aşa de început ca o introducere, am să vă spun că aici o să scriu întâmplările mele zilnice (mai amuzante), amintiri din copilărie... şi ce îmi mai năzare mie. Vreau să îi mulţumesc lui Pavel, pentru postul de încurajare a bloggingului. Acesta mi-a dat curaj să deschid şi eu coşcorobeaţa asta.

Un titlu stabil încă nu am, că deja am migrene de la căutatul temei, deci mă voi gândi mai încolo la unul. Acum sunt la început şi mai trebuie să mai lucrez la blog până o să arate ca unul.

Ca încheiere vă urez sănătate si virtute şi să avem ce scrie!

1 comentarii:

Katastrophe Maschine spunea...

=)) Alexee..stii cat mi-a luat sa te gasesc?!!=)))
nu-mi zice "Bravooo"..k nu-mi place [>:P]..asa...[:O]..ce blog tru' :))..imi place...te pricepi..da' eu nu ma prea pricep sa dau comm'uri..nu stiu daca o sa intelegi ceva de p'aci..dar'..>:D<..Craciun Fericit amiceeeeee!!![:X:X]..:D..abea astept sa postezi chestii pe "coscorobeata asta" =)))..Bafta !>:D<..Xoxo..:]..nu stiu ce sa mai zic..totusi..vreau sa mai scriu cateva porcarii pe aci..k vreau sa dau un COMM MAREEEE..ca's prima >:)>:)...si..si..:|..:-??...[nu mai conteaza]..;))...Ce mai face ALex?!..intreba Iulia [zici ca vorbesc cu frate-miu..za shiiiiiiit :|...stii tu de ce:))]...eu ma car..incepe filmuuuuuuu' :X :D>>:D<...Hasta la Vista Baby b-)b-)b-)

Trimiteți un comentariu

Aici vă spuneţi impresiile, rele, bune nu contează. Dacă înjuri, commentul îl voi şterge în arcul de 24 de ore.