duminică, 6 decembrie 2009

'Wanted!' Titlu


Vreau şi eu un titlu la blogul meu, aşa că m-am gândit că cineva mă va ajuta (sper) să găsesc unul. Deci...

Cerinţe: - să se potrivească cu descrierea (hehe)
             - să conţină maxim 2 cuvinte (prea multe strică)
             - să nu fie la vrăjeală

Asa că vă rog, vă implor să mă ajutaţi! Cel care îmi dă cea mai bună idee o să îmi dea banner să îl ţin pe blog la mine definitiv. Cei care nu au blog vor primi un suc la cofetărie, şi fetele o prăjitură (nu suntem majori). Care se bagă?

Contact

Primul post...


Da, foarte greu.... A fost greu să găsesc un template. Am căutat pe Google ca disperatu` pe `enşpe mii de site-uri şi am găsit în sfârşit măgăoaia asta (măcar se potriveşte cu ce o să scriu pe blog, când o să scriu) care îmi face şi câteva probleme. După aceea gândeşte-te la un titlu, la un link... Mă doare şi acum capul...

Deci, aşa de început ca o introducere, am să vă spun că aici o să scriu întâmplările mele zilnice (mai amuzante), amintiri din copilărie... şi ce îmi mai năzare mie. Vreau să îi mulţumesc lui Pavel, pentru postul de încurajare a bloggingului. Acesta mi-a dat curaj să deschid şi eu coşcorobeaţa asta.

Un titlu stabil încă nu am, că deja am migrene de la căutatul temei, deci mă voi gândi mai încolo la unul. Acum sunt la început şi mai trebuie să mai lucrez la blog până o să arate ca unul.

Ca încheiere vă urez sănătate si virtute şi să avem ce scrie!